FAQ

Heb je een vraag?

Bekijk de vragen en antwoorden hieronder, mocht je antwoord er niet tussen staan stuur ons dan even een bericht. Wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug.

Vragen & Antwoorden

Wat biedt eXcepta mij als klant?

eXcepta biedt veel mogelijkheden voor klanten om veiligheids en continuiteitsvraagstukken te kunnen aanpakken. Door de combinatie van verschillende technieken te combineren is eXcepta uitermate geschikt voor de MKB markt.

Wie helpt mij eXcepta te implementeren?

Klanten die eXcepta aanschaffen worden geholpen met de implementatie en configuratie van de hard- en software door onze engineers. Ook zit er standaard remote support integratie in de oplossing waardoor we, op basis van support contracten, direct kunnen bijstaan als er hulp nodig is.

Ik wil meer functionaliteit hebben, hoe vraag ik dit aan?

Alle functionaliteit die eXcepta biedt is op de hardware aanwezig, het toevoegen van functionaliteit kan gerealiseerd worden door een order bij ons te plaatsen. Wij zullen ervoor zorgen dat de benodigde licenties op de hardware worden geplaatst waarna de functionaliteit direct beschikbaar wordt gesteld.

Moet ik zelf in de gaten houden wanneer mijn contract verloopt?

Nee, wij zorgen ervoor dat je tijdig een bericht krijgt dat het contract gaat verlopen zodat je een keus kan maken met welk nieuw contract je verder wilt gaan.

Mijn hardware is kapot, wat nu?

De hardware heeft standaard 1 jaar vervangingsgarantie. Hierin maakt het niet uit welk onderdeel kapot gaat en zorgen wij voor de nodige vervanging. Klanten die langere support contracten afsluiten krijgen ook een langere garantie periode en ook hiervoor geldt dezelfde werkwijze. Klanten zonder support contract kunnen de onderdelen bij ons bestellen.

Overige vragen

Hoe blijf ik op de hoogte van incidenten?

eXcepta is uitgerust met krachtige alarmering en rapportage functionaliteiten. Samen met de klant wordt er bepaald welke alarmeringsinstellingen en rapportage worden opgeleverd. Standaard rapporteert eXcepta wekelijks en worden fouten direct gemeld bij ons en de klant.

Hoe kan ik eXcepta partner worden?

Aanvragen van een partnerschap kan via ons partner inschrijf formulier en via ons partner portaal https://partnerportal.excepta.com

Vraag het ons

Plugin "Contact Form 7" not installed or activated